انواع کمد دیواری!
کمد دیواری
کمد دیواری یکی از مهم ترین وسایل مورد نیاز برای طراحی داخلی منزل محسوب می شود و یکی از ضروری ترین کمدها برای دکوراسیون خانه. با داشتن کمد دیواری می توانید بخش اعظمی از وسایلی را که نیاز ندارید و همچنین وسایل قابل دسترس در آن جاسازی کنید.
کمدهای دیواری در بیشتر خانه های ایرانی وجود دارد. ایجاد فضای ذخیره ساز با امکان یکدست بودن با دیوارها از جمله مهمترین ویژگی کمدهای دیواری است که باعث افزایش استفاده از آن ها شده است.
تفاوت کمد و کمد دیواری
کمد دیواری همانطور که از نامش پیداست کمدی است که برای ساخت و اجرا از دیوار ها، زمین و سقف خانه یا اتاق خواب کمک میگیرد و این سبب کاهش قیمت کمد دیواری میشود و این کاهش قیمت محدودیت هایی را نیز به همراه دارد که در ادامه به آن میپردازیم
موضوعی که امروز به آن می پردازیم نمای ظاهری کمدهای دیواری است که به علت استفاده از کمد دیواری برای سال های طولانی و عدم امکان تغییر ظاهر آن در بازه های زمانی کوتاه مدت، از اهمیت ویژه ای برای ساکنین منزل برخوردار است.
انتخاب طرح و مدل کمد دیواری جدید دغدغه بسیاری از افراد است. طرحی که تا سال ها جدید و متفاوت بماند و با سلیقه و روحیه اعضای خانواده سازگاری داشته باشد و از سوی دیگر کمد دیواری با دیگر هارمونی مناسبی با دکوراسیون داخلی منزل شما برقرار نماید.
خیلی ها به دنبال مدل کمد دیواری جدید هستند که بتوانند آن را با دکوراسیون منزل خود هماهنگ نمایند. کمد دیواری یکی از محل های اصلی نگهداری وسایل و لباس ها هستند. از کمد دیواری می توان به عنوان جای نگهداری رختخواب، لباسها، وسایل کوچک مانند جاروبرقی و… استفاده کرد.
بخشهای مختلف کمد لباس
کمد لباس استاندارد شامل: میله رخت آویز (میله رگال)، طبقه بندی با ارتفاع های متفاوت، کشوهای بازشونده که دارای محل هایی برای قراردادن جوراب، کراوات، حوله، انگشتر و… می باشد.
کیفیت(جنس) کمد: از گذشته برای ساخت کمد دیواری استفاده از فرآوردههای چوبی رایج بوده است و کماکان نیز این رویه ادامه دارد. در حال حاضر و پس از فراگیری محصولات MDF ، کمدهای دیواری هم اغلب با استفاده از این محصول ساخته میشوند که کیفیت مختلفی دارند. در کنار اینها برای روکش کمد نیز از جنسهای متفاوتی استفاده میشود که با MDF ساده تفاوتهایی دارد. قطعا توجه به جنس کمد دیواری و کیفیت ساخت آن میتواند خیال شما را برای طولانی مدت راحت کند تا بابت خراب شدن یا تعویض آن نگرانی نداشته باشید.
فضای خالی کمد: ممکن است آن مقدار فضایی که در کمد دیواری درون اتاق خواب نیاز دارید را در کمد دیواری پذیرایی نیاز نداشته باشید. به همین دلیل باید از قبل فضای مورد نیاز خود و کاربرد کمد دیواری را بدانید. اینکه عمق و ارتفاع یک کمد دیواری چه مقداری باشد نسبت مستقیمی با فضا و مساحت ساختمان دارد، اما استفاده بهینه از این فضا و تقسیمبندی مناسب کمد و جلوگیری از پرت رفتن فضای خالی میتواند کمک زیادی به کارا بودن کمد دیواری کند.
انواع کمد
انتخاب مدل استفاده شده برای کمد دیواری نقش مهمی در کارایی آن دارد. به طور معمول کمد دیواریها را در مدلهای ریلی، کشویی و کلاسیک تهیه میکنند که در ادامه بیشتر درباره آنها توضیح میدهیم. با توجه به نیاز خود از کمد دیواری و فضایی که برای خانه در اختیار دارید، باید مناسبترین گزینه را برای مدل کمد دیواری خود انتخاب کنید. در صورتی که این مورد رعایت نشود ممکن است در مدل کمد دیواری کلاسیک، باز و بسته کردن درهای کمد با سختی انجام شود و باعث ایجاد مشکل شود.
کمد لباس ریلی و کشویی: در اتاق خواب کوچک، اگر از درب های معمولی دو لنگه و سه لنگه استفاده شود، برای باز شدن بایستی در جلوی آنها فضایی تقریباً برابر یک متر وجود داشته باشد که عملاً در آن فضا امکان قرار دادن وسایل وجود ندارد. لذا در این مواقع کمد دیواری ریلی و کمد لباس ریلی ترجیح داده می شود.

کمد ریلی برای باز و بسته شدن نیازی به فضا ندارد (فضای اتاق را اشغال نمیکند) و این ویژگی باعث می شود به راحتی در اتاق های کوچک با فضای کم از آن استفاده کرد.
کمد دیواری نوزاد: استفاده از رنگ های شاد و طرح های فانتزی در اولیت طراحی کمد دیواری کودک قرار دارد. قسمتی به عنوان دکور ویترینی بهتر است در نظر گرفته شود. کمد لباس کودک را می توان به صورت ترکیبی با تخت خواب، میز تحریر، میز کامپیوتر طراحی کرد.

کمد جاکفشی: کمد جا کفشی در ابتدای درب ورودی نصب می شود و باید دارای طبقه هایی برای قرار دادن کفش و محلی برای آویزان کردن لباس و حوله داشته باشد. همچنین نصب آینه قدی بر روی کمد جاکفشی توصیه می شود. اگر فضای کافی دارید، می توان بخشی را به نگهداری کفش هایی که مناسب فصل نیستند اختصاص داد. همچنین کشویی برای قراردادن واکس، فرچه، اسپری، برس و… پیشنهاد می شود.

محل قرارگیری کمد دیواری
بسیاری از طراحان حد فاصل حمام و اتاق خواب را کمد قرار می دهند تا به صورت اکوستیک عمل نماید و صدای حمام را خنثی کند. بعضی دیگر طراحان کانال های کولر را در کمد های قرار می دهند تا به نوعی هم از فضا استفاده کرده و هم یک کاربری ایجاد نمایند؛ دیگر طراحان قناسی های اتاق را با کمد پوشش می دهند و یک فضایی با ترکیب هندسی صحیح به بوجود می آورند.
نورپردازی کمد
برای پیدا کردن هر چیزی در داخل کمد به نور نیاز داریم اما اغلب اوقات نور کافی وجود ندارد.
ممکن است در خانههای تازه ساز یک لامپ سقفی ساده در بالای کمد تعبیه شده باشد که کمی کمک میکند اما اکثر خانههای قدیمی از آن هم بی بهرهاند. میتوانید از یک برقکار بخواهید تمامی قفسهها و طبقهها را به لامپهای مناسب مجهز کند اما این کار هزینهی زیادی برای شما خواهد داشت. به جای سیمکشی میتوانید از لامپهای LED باطریخور که به راحتی داخل کمد نصب میشوند استفاده کنید.

دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.