انبوه سازان

آب بندی نمای ساختمان

Table of Contents

درز بندی و آب بندی نمای ساختمان از اصول مهندسی و جز لاینفک پروژه می باشد، نفوذ هوای سرد و گرم و همچنین آب به داخل ساختمان آسایش ساکنین را کاهش می دهد. در نمای ساختمان جدا از اینکه نوساز باشد یا قدیمی ساز، رطوبت بیرون به مرور زمان و بعد از مدتی برخی درزهایی ایجاد می شود که موجب نفوذ آب به دیوار داخلی خانه می شود مخصوصا در نماهای سنگی مانند مرمریت و سنگ تراورتن که دارای درصد جذب آب بالایی می باشد، در مواقع بارندگی آب را جذب نموده و مستقیما به دیوار داخل هدایت می کند و باعث ایجاد رطوبت و نم بر روی دیوارهای خانه می شود و اگر مدت زیادی از این قضیه بگذرد رنگ دیوار و حتی وسایلی که در داخل منزل با دیوار تماس دارند را با آسیب روبرو می کند، گرفتن این درز ها و سایر خراب کننده های سطح نمای ساختمان را آب بندی نما می گویند.

زمان آب بندی به موقع بعد از اتمام سنگ کاری و همزمان با بندکشی، نمای ساختمان است.

آب بندی بر روی نمای ساختمان بعد از سنگ کاری و روی سنگ اجرا شده به جای سیمان سفید ترکیبی از رزین و چسب های آب بندی به شکل بتونه مالی روی بندها و سطح کلی کار  اجرا و بعد از تمیز کاری در مرحله آخر از مواد آب بند جلا دهنده که از خانواده نانوسیلیکون می باشد  روی سنگ های لعاب دار استفاده می شود.

جهت آب بندی باز شوها ( درز و بندهای کنار در و پنجره) از چسب های آب بند بدون رنگ استفاده می گردد.

جهت آب بندی پشت بام بعد از اجرای سنگ فرش، از مخلوط دوغاب به همراه چسب بتون برای بندکشی به جهت جلوگیری از نشت و نم استفاده می گردد.

 

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

.