با سلام خدمت همراهان گرامی ،در اینجا قصد داریم ۲۰ نکته طلایی در خرید ساختمان باید دقت کنیم، همانطور که در مقالات قبلی در مورد پیش خرید خانه از هوتن صحبت کردیم .خرید خانه یکی از مهمترین تصمیمها برای هر فرد یا خانوادهای محسوب میشود و در کنار این اهمیت بالا، پیچیدگیها و زوایای پنهان زیادی نیز دارد ، توجه به نکات مهم در خرید خانه اهمیت ویژهای دارد. اگر در جستجوی خانه برای خرید هستید یا میخواهید با نکات مهم پیش از خرید خانه آشنا شوید تا انتهای مقاله با ما همراه باشید. با آرزوی خانه دار شدن برای همه ی ایرانیان.
۱. توجه به موقعیت جغرافیایی :
یکی از ۲۰ نکته طلایی در خرید ساختمان باید دقت کنیم، توجه به محله و کوچهای که خانه در آن واقع شده است میتواند کمک زیادی به شما بکند. موقعیت خانه را بهخوبی بررسی کنید و در مورد میزان شلوغی کوچه، راههای دسترسی به آن و وضعیت جای پارک تحقیق کنید. یک کوچه یا محله شلوغ به معنی سروصدای بیشتر در زندگی روزانه شما خواهد بود.
۲.استحکام :
استحکام خانه یکی از مهمترین نکات مربوط به خرید ملک است. در مورد مصالح استفاده شده در ساخت خانه سوال کنید، حتی میتوانید چند عکس از مراحل ساخت خانه از فروشنده درخواست کنید.
۳. همسایه :
داشتن همسایهی خوب نقش مهمی جهت آرامش داشتن در خانه دارد. حین بازدید از ملک در این مورد تحقیق کنید. اینکه ببینیم خانه در کدام محله قرار دارد کافی نیست. باید همسایههای اطراف یک خانه ویلایی یا ساکن در آپارتمان زمان بازدید ساختمان را در نظر داشت.
۴. نمای ساختمان :
زیبایی خانه را دو چندان می کند. زیرا اولین چیزی است که همیشه به چشم می آید. پس کیفیت نمای ساختمان هم اهمیت زیادی دارد.
۵. وضعیت مشاعات یک ساختمان :
فرهنگ آن را نمایان می کند. پیش از خرید خانه این مورد را بررسی کنید.
۶. پارکینگ :
موقعیت پارکینگ خودرو باید مناسب باشد. اگر پارکینگ جای بدی قرار داشته باشد، هربار برای پارک ماشین به دردرسر می افتید. پارکنیگ هایی که به صورت پشت هم یا اصطلاحا مزاحم قرار دارند، از جمله بدترین پارکینگ ها هستند. اگر پارکینگ اضافی و یا مهمان وجود داشته باشد، به مزیت های خانه می افزاید. ورودی پارکینگ تا حد امکان شیب نداشته باشد. خروج از پارکینگ های شیب دار در روزهای برفی تقریبا غیر ممکن است.
۷. ایمنی :
هنگام بازدید از ملک یک کارشناس خبره با خود به همراه ببرید تا بتواند اطلاعات ساخت را از مالک جویا شود. گزینه اصلی در این مرحله اعتماد کردن به مالک و بررسی ادعاهای او است. میتوانید با بررسی نقشه ساختمان، بررسی کیفیت ساخت، ستونهای واحدهای مسکونی و ستونهای پارکینگ از میزان ایمن بودن ساختمان در مقابل حوادثی مانند زلزله تا حدودی مطمئن شوید.
۸. کنتور ها :
فراموش نکنید که حتما در مورد مجزا بودن کنتور آب و برق و گاز جویا شوید. اگر کنتورها جدا نبود حتما از مدیر ساختمان یا مشاور املاک در خصوص نحوه محاسبه هزینهها بپرسید.
۹.برخورداری از نور طبیعی :
نور طبیعی و روشنایی خانه هم بر روی خلق و روحیه افراد اثر مثبتی میگذارد و هم از نظر زیبایی شناسی و نیاز کمتر به مصرف برق میتواند مفید باشد. هنگام بازدید از ملک برای خرید یک بار در ظهر و یک بار در غروب از خانه بازدید کنید تا نورگیری آن را به خوبی تماشا کنید. بهترین نورگیری را ابتدا ملکهای جنوبی و سپس ملکهای شمالی دارند.
۱۰.طبقه :
معمولا طبقات اول و آخر بدترین طبقات و طبقات میانی برای زندگی بهتر هستند. در طبقه اول رفت و آمد بیشتر اتفاق میافتد و نیز امنیت پایینتری نسبت به سایر طبقات دارد. طبقه آخر نیز در برابر گرما و سرما آسیبپذیرتر است. همچنین به هر دلیلی اگر آسانسور مشکلی پیدا کند یا برق برود، ساکن طبقات بالا باید پلههای زیادی را بگذراند تا به مقصد برسند.
۱۱. سیستم گرمایشی و سرمایشی :
سیستم گرمایشی و سرمایشی ساختمان را از نظر کیفیت بررسی کنیم .
۱۲. آسانسور :
مجهز بودن ساختمان به آسانسور ویژگی بسیار مهمی است، اما صرفا وجود آسانسور کافی نیست. ابعاد اتاق آسانسور و همچنین میزان در دسترس بودن آن از نکاتی هستند که نباید از آنها غافل شوید.
۱۳.نیاز به تعمیرات :
ساختمانی که انتخاب میکنید نباید به تعمیرات زیاد نیازمند باشد. وضعیت رنگ اتاقها، کاغذدیواری و سیستم آب را بررسی کنید. اگر وضعیت کیفی خانه با چیزی که در نظر دارید فاصله زیادی دارد، شاید بهتر باشد دنبال گزینههای دیگری بروید.
۱۴. فشار آب :
فشار آب را در واحد موردنظر چک کنید. کم بودن فشار آب یکی از بدترین نکات است. عدم برخورداری از فشار مناسب آب فعالیتهای روزمره مانند شستشوی ظروف و استحمام را تحت تأثیر قرار میدهد.
۱۵. آشپزخانه :
یکی از پراستفادهترین فضاهای خانه است، برای همین باید توجه ویژهای به وضعیت امکانات آن داشته باشید. کابینتها را بازکنید و فضای داخل آنها را ببینید، سالم بودن سینک و سینی ظرفشویی را بررسی کنید و اگر خانه به اجاقگاز رومیزی مجهز است، از بینقص بودن آن اطمینان حاصل نمایید.
۱۶. راه پله :
هرچقدر عرض راه پله های یک ساختمان بیشتر باشد، به ویژگی آن خانه می افزاید. عریض بودن راه پله های یک خانه باعث می شود اسباب کشی بسیار راحت تر انجام شود.
۱۷. شارژ ساختمان :
در مورد مبلغ شارژ ساختمان و هماهنگی آن با نیازمندیهای واقعی خانه پرسوجو کنید، بهعلاوه نحوه سازماندهی این هزینهها برای استفاده در موارد لازم را بررسی کنید.
۱۸. بالکن و تراس :
هر خانه ای باید بالکن داشته باشد. این یکی از مواردی است که روز به روز به اهمیت آن افزوده می شود. زیرا خیلی از افراد تمایل دارند لباس هایشان در محیطی خارج از خانه خشک شود و یا محیطی برای این که فضای بیرون را تماشا کنند، وجود داشته باشد.
۱۹. نزدیکی به مراکز خرید :
نزدیکی خانه به مراکز خرید بهخصوص خریدهای روزمره اهمیت زیادی دارد. نانوایی، سوپرمارکت و میادین ترهبار از جمله مکانهایی هستند که نزدیکی به آنها امتیاز محسوب میشود.
۲۰. عایق :
ساختمان باید عایق رطوبتی، حرارتی و صوتی باشد. در غیر این صورت با مشکلات زیادی مواجه خواهید شد .
امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع گردد جهت کسب اطلاعات بیشتر و خرید واحدها با کارشناسان گروه انبوه سازان هوتن تماس حاصل فرمایید.