قانون های مهم آپارتمان نشینی که هر کسی باید بداند ! (قسمت اول)
/0 دیدگاه /در آموزشی/توسط omid888وقتی تعداد زیادی از مردم از روستاها به شهرها مهاجرت کردند، جمعیت شهرها بیشتر شد و تعداد آپارتمانهای بلند با تعداد واحد بالا در شهرها افزایش یافت. البته واضح است که مردم در گذشته فضای بیشتری برای زندگی داشتند و اغلب خانهها حیاط داشت.
امروزه اکثر مردم به دلیل زیاد بودن جمعیت و کم بودن فضا و ارزانتر بودن آپارتمان ها، به آپارتمان نشینی روی آورده اند. ولی این یک واقعیت است که هنوز هم فرهنگ آپارتمان نشینی در میان مردم ما به خوبی جا نیافتاده و خیلیها از قوانین آپارتمان نشینی یا مطلع نیستند و یا در عین با خبر بودن ترجیح میدهند این سری قوانین را نادیده بگیرند. خیلیها همان ذهنیتی که در مورد خانههای مستقل و حیاط دارشان داشتند را درمورد آپارتمان هم دارند. مثلا گرفتن مهمانیهای پر سر و صدا و گذاشتن کفشها در پاگرد به نظرشان امری عادی است.
ولی لازمهی زندگی در آپارتمانها این است که قوانین آپارتمان نشینی را بدانیم تا زندگی آرام تری داشته باشیم و با همسایگانمان به مشکل برنخوریم. فراموش نکنید قوانین آپارتمان نشینی هم مانند تمام قوانین دیگری که بشر برای داشتن زندگی منظم و بدون جنجال به آن رسیده است، دستور العملهایی ساده است که پایبندی ما به آنها شرط ابتدایی داشتن زندگی صلح آمیز با همسایههای دیگر است.
در ادامه تعدادی از مهمترین و موثرترین قوانین زندگی در آپارتمان را با هم مرور میکنیم:
۱- شما فقط اختیار واحدی را دارید که مالک آن هستید. از قوانین مهم آپارتمان نشینی این است که بدانید حق دخالت در زندگی دیگر واحدها را ندارید و نباید در زندگی همسایگان سرک بکشید.
۲- قبل از اینکه در آپارتمان ساکن شوید درمورد حق استفاده از پارکینگ و انباری مطلع شوید و جای دیگران را نگیرید. خاطرتان باشد از شروط ابتدایی داشتن رابطه سالم با همسایهها این است که نه به حق دیگران تجاوز کنید و نه اجازه دهید کسی به حق قانونی شما تجاوز کند.
۳- از دیگر قوانین آپارتمان نشینی این است که کفش، گلدان و … را در راه پله که بین ساکنین مشترک است نگذارید. در مورد اجسامی که برای تزئین و زیبایی ظاهر آپارتمان در فضای مشاع آپارتمان قرار میگیرد، همه اعضا در جلسات ساختمان تصمیم میگیرند.
۴- حفظ نظافت آپارتمان از قوانین آپارتمان نشینی است. در مکانهای مشترک مانند حیاط، راهرو و آسانسور آشغال نریزید.
۵- اگر مراسمی دارید که تا دیروقت طول میکشد (مراسم یا دورهمیهای خاص مانند تولد و …)، سعی کنید همهی همسایهها را در جریان بگذارید و در ساعات بعد از ۹ شب تلاش بیشتری برای بر هم نخوردن آرامش همسایهها به کار ببندید.
۶- از دیگر قوانین آپارتمان نشینی این است که اگر میخواهید به دلایلی از آب، برق یا گاز به مقدار زیادی استفاده کنید، مثلا میخواهید غذای نذری بپزید، از بقیه همسایهها اجازه بگیرید. این عمل به خصوص زمانی اهمیت پیدا میکند که برای هر واحد قبض جدا وجود نداشته باشد در نتیجه سهم هر واحد بدون توجه به مقدار مصرف محاسبه شود.
۷- از دیگر قوانین آپارتمان نشینی این است که در ساعاتی که دیگران درحال استراحت هستند، مثل شب ها، ظهرها و روزهای تعطیل، سر و صدا تولید نکنید.
۸- کارها و تعمیرات ساختمانی که سروصدا دارند را از ساعت ۹ تا ۱۳:۳۰، یا ۱۷ تا ۱۹ و در روزهای غیرتعطیل انجام دهید.
۹- موسیقی نیز فقط باید در واحد خودتان شنیده شود. دلیلی وجود ندارد که همسایه هاتان مجبور به گوش دادن به موسیقی مورد علاقه شما باشند.
۱۰- در قوانین آپارتمان نشینی ایجاد تغییرات در نما و بالکنها بدون هماهنگی با مالکین دیگر ممنوع است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.